Zes weken lang reist fotografe Isabelle Renate la Poutré in haar eentje door IJsland. De boot terug gaat op een vast moment dus weg gaan kan niet. Wat doet alleen zijn met je als persoon en hoe werkt dit door in de beelden die je maakt?

In hetzelfde jaar dat Isabelle in haar oranje busje door IJsland trekt werkt ze aan een documentaire waarin ze onderzoekt of ze autistisch is. Dat deze reis veel meer is dan alleen maar mooie beelden maken wordt pijnlijk snel duidelijk wanneer de eenzaamheid en de struggle van het dagelijks leven haar overvalt. Echter blijft de liefde voor mooie beelden maken altijd op nummer één.

Van 27 februari t/m 24 april is deze expositie te bekijken in filmtheater MIMIK in Deventer.

Expositie MIMIK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *