Na een vastgelopen filmproject vraagt fotograaf en documentairemaker Isabelle Renate la Poutré zich af: ‘Werkt mijn hoofd soms anders dan dat van anderen?’ Ze leest een blogpost over vrouwen met autisme en dan begint er iets te dagen.

In de documentaire I N S I D E A U T gaat Isabelle vol overgave en met humor op zoek naar de waarheid. Ze leest zich suf, luistert podcasts en interviewt andere vrouwen over dit onderwerp. De eerlijke en soms pijnlijke gesprekken met met haar omgeving maken langzaamaan duidelijk hoe haar hoofd werkt. Wanneer ze tot slot in haar eentje naar IJsland afreist valt alles op zijn plek.

I N S I D E A U T is een verhaal over kracht, eigenheid en je weg vinden in een wereld die nooit stil staat.

Te zien vanaf 2 april in filmtheater MIMIK in Deventer.

——————————————————————————–
Regie, Camera & Montage | Isabelle Renate la Poutré
Uitvoerend Producent | Gabrielle Groothuis
Muziek | Pieter de Graaf
Vormgeving en 2e camera | Coen la Poutré
Audio Mixage | Frans Vermast
Redactie | Job Hulsman
Eindredactie | Wieke Esschendal

Documentaire | I N S I D E A U T | (trailer 2023)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *