Verlang jij terug naar Achterwerk in de Kast? Of hou je gewoon van variatie? Dan is dit hét onderdeel voor jou! Is het een strip? Is het een vlog? Is het slow-tv? Ja! Maar boven alles zijn dit de ongelooflijke maar waargebeurde avonturen van de onbevangen Kasper op het anders zo zinderende eiland.

Zoveel bezoekers, makers en vrijwilligers missen het eiland. Iedereen kent de paden en de wegen, de verschillende locaties. In afwisselende clipjes neemt Kasper je mee naar al die plekken. Op het eerste gezicht oogt alles absurdistisch, vervreemdend en dromerig, maar blijf terugkeren en je zal zien dat zich langzaam een prachtig verhaal ontvouwt.

Samen met Marc van Vliet en Kasper Peters werk ik deze week aan de avonturen van Kasper en edit ik dagelijks filmpjes om jullie het Oerol-gevoel mee te geven.

Volg zijn avonturen hier <—–

KASPER