Photography

« van 2 »

 

On The Road

Film

Aankondiging expositie (2016)
Promovideo voor de expositie “Being Typhoon.. Every Day” op het Unseen Photo Festival 2016. De expositie was later nog te zien op diverse andere plekken in Nederland.


Showreel Showreel gemaakt naar aanleiding van nominatie voor de aanmoedigingsprijs 2015 in Deventer, die ik uiteindelijk heb gewonnen.


Roos Rebergen
Roos Rebergen (Roosbeef) vertelt over haar jeugd, hoe ze altijd verliefd wordt op Belgische jongens, het schrijven van liedjes en over het nieuwe Roosbeef album “Kalf”. Op haar eigen manier, met haar eigen mooie zinnen en fijne gebruik van woorden. Ze werkt hard en maakt iets wat echt is.


De weg naar Jongvolwassen (2014)
Een documentaire over FATA, de hiphopformatie uit Deventer. De documentaire laat het leven van 3 jongens zien. Een leven waarin een van de jongens de weg kwijt raakt wanneer zijn stiefvader wordt doodgeschoten. Een ander springt in het diepe door een eigen bedrijf op te starten. En wat voor impact heeft samenwonen en vader worden op hun muziek en vriendschap?
FATA bestaat uit drie jongens uit verschillende culturen, die samenkomen door muziek. Hoewel hun achtergrond compleet verschillend is, is hun vriendschap hecht en hun muziek één geheel. Vanaf 2010 reis ik met ze mee en vertellen ze hun verhaal voor mijn camera.