Mooi interview in De Stedendriehoek over het afgelopen jaar. Over mijn werk, het uitkomen van Inside Aut, het winnen van de Cultuurprijs Overijssel. En over de toekomst:

✍ “Komend jaar ga ik weer naar IJsland, in 2025 wil ik zelfs drie maanden gaan. Ik heb die eenzaamheid nodig om mooie dingen te kunnen maken. Verder zou ik graag over een daglichtstudio beschikken. De Vlaamse fotograaf Stephan Vanfleteren, die ik echt fantastisch vind, heeft ook een eigen daglichtstudio. Daarin kun je mensen op een andere manier portretteren dan in een gewone studio. Zoiets als De Drie Haringen op de Brink, dat lijkt me echt een fantastisch pand om vanuit te werken. Een jaar lang 50 portretten schieten, dat lijkt me een mooi project voor komend jaar.” ✍

Lees het hele interview in De Stedendriehoek.

Eindejaarsspecial

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *