Foto: Veenstra Visueel

Maandag mocht ik de Cultuurtalentprijs Overijssel in ontvangst nemen uit handen van de commissaris van de koning.

De waanzinnige en Pieter de Graaf en Jesse Laport kwamen op mijn feestje spelen en dat was onvergetelijk fantastisch.

Samen met eindbaas producer Timon Massop maakte ik een soundscape (zodat ik niet hoefde te speechen (: ). Mijn allerliefste Freek Ros zorgde ervoor dat ik tot op het laatste moment onzichtbaar bleef tot ik op het toneel verscheen in zijn licht met wiebelende benen. Al zei iedereen dat ik er stond als een huis maar dat was alleen maar omdat ik deed alsof ik Vera Bon was.


De avond eindigde met een prachtige programma samengesteld door Theatergroep De Jonge Honden die óók winnaars waren!

Je kan het hele programma, inclusief mijn performance, terug kijken op RTV Oost.

“Ik ga het podium niet op. Ik doe het niet. Vinden ze het wel terecht dat ik deze prijs heb gewonnen? Nee, het publiek vindt mijn werk goed, de reacties die ik krijg zijn niet te tellen. Daar moet ik op vertrouwen…” Het was misschien wel het meest indrukwekkende moment van de avond: een kijkje in het hoofd van fotografe en filmmaakster Isabelle la Poutré, tijdens de feestelijke uitreiking van de Cultuurprijs Overijssel 2023.  – aldus RTV Oost.

Dank aan iedereen die er was en iedereen die heeft meegewerkt aan deze fantastische avond. Ik heb enorm genoten. Het was een kers op de taart van de afgelopen jaren.


Foto’s: Veenstra Visueel

Uitreiking Cultuurprijs Overijssel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *