Op 27 mei komt de plaat “ZWEVEN” van Vera Bon uit en ik deed de fotografie voor de artwork. Op zaterdag 17 mei is de albumrelease in Het Burgerweeshuis, daar is de plaat te koop. Of bestel hem online bij Plato!

Tickets voor Burgerweeshuis

Op 10 juni speelt Vera Bon op Oerol Festival #tipvandedag

Diepe bassen, kapotte synths, dromerige zanglijnen en heldere taal. Vera Bon draait er niet omheen; een mensen leven piept en kraakt. In Zweven onderzoekt Bon welke maskers ze draagt en waarom. De zes liedjes bewegen rondom de thema’s angst en identiteit. Bon maakte de plaat in samenwerking met producer Timon Massop. Mixage werd gedaan door Pieter Vonk en de Masters door Wessel Oltheten.

Voor Zweven deed zangeres en liedschrijfster Vera Bon onderzoek naar sound en identiteit. Wat maak je, wat zeg je als je álles zelf mag bepalen? In de krochten van de kelders van Het Burgerweeshuis en in de hoogte op de zolder van de Zwolse Theaters werkte de zangeres aan nieuwe liedjes en composities. Tijdens die zoektocht werd ruimte voor tekst en stem de leidraad.

Fotografie nieuwe plaat Vera Bon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *