Mega trots en vereerd dat ik onderdeel ben van het mooie kunstcollectief Neo Visionair.
Van 10 t/m 29 Maart exposeren zeven Deventerse kunstenaars in de Bergkerk Deventer onder het thema ‘ Sorry dat ik besta’. Een tijdelijke plek waar dat ieder zijn abnormaliteit als normaal kan voelen. Waar dat mensen in een open ruimte, geprikkeld door kunst open gesprekken kunnen voeren.

//

ALLEEN EN ONEINDIG.

Zes weken lang reist fotografe en documentairemaker Isabelle Renate la Poutré in haar eentje met haar oranje busje Tootje door IJsland. De boot terug gaat op een vast moment dus weg gaan kan niet.

Wat doet zes weken alleen zijn met je als persoon?
En hoe werkt dit door in de beelden die je maakt?

In IJsland probeert Isabelle te verdwijnen. Ze wil ontsnappen aan de neurotypische wereld waarin we leven. Dat deze reis veel meer is dan alleen maar mooie beelden maken wordt pijnlijk snel duidelijk wanneer de eenzaamheid en de struggle van het dagelijks leven haar overvalt. Ze komt er al snel achter dat haar altijd door razende hoofd – waar ze ook is – met haar meegaat. En de wereld… die zal altijd hetzelfde blijven. Echter blijft de liefde voor mooie beelden maken altijd op nummer één.

Expositie in de Bergkerk van Deventer | 10 maart t/m 29 maart.

Sorry dat ik besta | Neo Visionair

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *