Lieve mensen,

Ik heb jullie nodig ?

De opnames van Inside Aut zitten er bijna op. Twee jaar lang heb ik vastgelegd wat er in mijn hoofd gebeurt, twee jaar lang heb ik vele gesprekken met mijn omgeving opgenomen en een aantal maanden zat ik in een onderzoeksfase bij de GGZ. Inside Aut krijgt aardig vorm maar voor de laatste loodjes heb ik jullie hulp nodig ?Voor mij is het fijn dat ik bij deze documentaire met een klein team kan werken. Maar het inschakelen van andere professionele makers op het gebied van audio en vormgeving is noodzakelijk om de kwaliteit te waarborgen. En het liefst van alles wil ik dat Inside Aut wordt ondersteund door de prachtige muziek van componist Pieter de Graaf.

Daarom zijn jullie donaties enorm welkom, ze worden hieraan besteed. Doneren kan via voordekunst: https://www.voordekunst.nl/…/14556-documentaire-inside-aut

Help je mij met het afmaken van deze documentaire? Daarmee help je ook anderen die tegen dezelfde dingen aanlopen, maar nog niet weten wat het is.

Veel dank en liefs ?

Help je mee Inside Aut te realiseren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *