Let’s make dreams come true! ?

Oerol Terschelling, wat was je fantastisch. Een droom waar ik nog niet uit wakker ben geworden. Want eerlijk, ik droom nog elke dag over foto’s printen. Want dat is wat ik twee weken lang deed voor OFFLINE INSTAGRAM. Het hele eiland over om te fotograferen; rondom voorstellingen, in de duinen, backstage. Deze op ‘De Zaak’ bewerken, printen en op hangen. Dagelijks hingen er nieuwe foto’s dus mensen konden meerdere malen per week terug komen. En dat deden ze. Tussen de 300 en de 700 bezoekers per dag. Ruim 150 vellen printpapier en 26 cartridges gingen er doorheen. En zeker 2000 hartjes, want bezoekers konden foto’s liken en dat gebeurde massaal ?

En hoe tof is het dat ik dit samen met mijn bestie, mijn compagnon Vera Bon kon doen? Vera ging met haar audiorecorder op stap en verzamelden de mooiste verhalen. Die je terug kunt luisteren op Spotify onder Offline Instagram. Bezoekers, crew, vrijwilligers, makers, iedereen kwam langs om zichzelf terug te vinden in onze foto’s en verhalen. En dan kwamen er ook nog zoveel lieve bekenden langs.

Mijn broer en Freek waren daar om ons overal bij te helpen. Wat een dreamteam, wat een liefde! ? Ik weet niet of we überhaupt kunnen overbrengen via online media wat voor gevoel het ons heeft gegeven om dit samen te maken. Maar dit is een kleine poging en een klein overzicht van hoe de expositie eruit zag.

Zoveel dank aan Kees en Wendy van Oerol voor deze fantastische kans. Wij dromen nog even verder van dit avontuur ?

OFFLINE INSTAGRAM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *