Tijdens Oerol ga ik samen met Vera Bon 10 dagen programma maken.

Wat als je instagram naar een echte ruimte brengt? Fotografe Isabelle legt in een steeds veranderende expositie de momenten van Oerol vast die normaal aan het publiek voorbij gaan. Muziek- en theatermaker Vera trekt gewapend met haar audiorecorder over het eiland om discussies te ontlokken en commentaar te verzamelen.

Door zowel samen als los van elkaar over het eiland te trekken, op zoek naar verhalen en die terug te brengen tot één, echte ruimte, wordt een real life instagram feed gecreëerd, waar de mensen doorheen kunnen bewegen. Ze kunnen voorstellingen van een paar uur daarvoor herbeleven maar ook kijken wat ze gemist hebben.

Te zien op Terschelling van 10 t/m 19 juni 2022.

OFFLINE INSTAGRAM | Oerol 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *