7 | A week in the life of Isabelle

In deze vlog neem ik je de hele week mee op stap omdat ik allemaal toffe dingen deed. Ga je met me mee naar afspraken in Amsterdam en in de tourbus naar Antwerpen, of gewoon fijn op kantoor in Deventer.

#6 Werkvakantie Texel

Eind september reisden Vera Bon en ik (met wat moeite) af naar Texel om daar een weekje te werken en vakantie te vieren. Naast dat Vera werkte aan een tour en Isabelle aan No Way Back gingen we surfen, longboarden en aten we bij Gastropaviljoen XV, de beste strandtent op Texel. Verder nodigde we een heleboel gasten uit en verstuurden we Werkvakantie Post. Beleef deze week met ons mee en ontdek wat er nodig is voor een goede werkplek.

#5 Expositie Deventer Schouwburg

Jaarlijks maak ik voor de Deventer Schouwburg foto’s voor de brochure. Voornamelijk achter de schermen, maar ook portretten van medewerkers. In deze vlog laat ik je zien hoe dit in zijn werk gaat.

#4 Werkvakantie Oerol

Jaarlijks reizen mijn lief Freek en ik af naar Oerol om daar te werken (en natuurlijk vakantie te vieren). Dit jaar ging Vera Bon ook mee. In deze vlog laat ik je zien hoe zo’n werkvakantie van twee weken op het mooiste eiland van Nederland eruit ziet.

#3 Being Typhoon.. Every Day | The Final Chapter

Begin 2014 begon ik met het fotograferen van het tourleven van Typhoon en daarbij viel ik op het juiste moment in om zijn bizar snelle groei in de muziekwereld vast te leggen. In deze vlog blik ik terug op die tijd en de expositie “Being Typhoon.. Every Day” die daarop volgde.

#2 Tourlife pt. 1 | Jeangu Macrooy, Xillan & A Mili

In deze tweede vlog neem ik je mee op tour en geef ik je een kijkje achter de schermen bij de shows van Jeangu Macrooy, Xillan en A Mili. Ik vertel je over mijn nieuwe documentaire No Way Back en samen reizen we naast 2 clubshows ook af naar Zwolle voor het Bevrijdingsfestival Overijssel waar Jeangu, Xillan en Milaisa mij antwoord geven op de vraag wat vrijheid voor hen betekent.

#1 Boottocht | By The Ocean We Unite


In mijn eerste vlog neem ik je mee op een zeilboot van By the Ocean we Unite en vertel ik je over de documentaire die ik maak over Team Migaloo. Vaar samen met mij van Harlingen naar Terschelling en weer terug en wordt bewust van de Plastic Soup.