#11 Werken op Oerol

Nadat weken lang al mijn opdrachten werden afgezegd werd ik eind mei gebeld door Marc van Vliet. Of ik hem wilde helpen met een project op Oerol: ehh ja! In deze vlog neem ik jullie mee op mijn waanzinnige avontuur tijdens het maken van “De ongelofelijke maar waargebeurde avonturen van de onbevangen Kasper op het anders zo zinderende eiland” op het prachtige Terschelling.

#10 Vakantie Nieuw Zeeland

Op 1 maart vloog ik samen met Freek naar Nieuw Zeeland om 5 weken vakantie te vieren. Alles liep een beetje anders dan gepland en uiteindelijk eindigde onze vakantie in een Lockdown. Maarrr dat wil niet zeggen dat we niet ook genoten hebben want de weken dat we wel opstap gingen waren heel tof. Reis daarom met ons mee in 2,5 weken Nieuw Zeeland rond.

#9 Lockdown in Nieuw Zeeland | De eerste 10 dagen

Tijdens onze vakantie in Nieuw Zeeland nam het Corona-virus land voor land de wereld over. Uiteindelijk ging alles in Nieuw Zeeland zo snel dat we niet meer terug konden. Dus nu zitten we hier. In Lockdown. We zijn gelukkig veilig, gezond en samen op een prachtige plek. Maar we zijn in een vreemd land en dat is soms best moeilijk. Dit met jullie delen vind ik spannend omdat ik mijzelf ook laat zien als het even niet zo goed met me gaat. Maar dit is nou eenmaal een situatie waarin niet alles fijn is en je hoofd overuren draait.. vanwege de toekomst, vanwege mensen die ziek worden en omdat je iedereen thuis mist. Dat zet je weer met beide benen op de grond.

Momenteel zijn we in afwachting van repatriëringsvluchten, de eerste vluchten staan al gepland en zodra we kunnen gaan we terug. Maar voor nu proberen we nog zoveel mogelijk te genieten van deze prachtige plek.

Stay safe lieve mensen!

#8 Opnames in Suriname

Voor No Way Back ben ik afgereisd naar Suriname om opnames te maken zodat ik het contrast tussen beide landen goed kan weergeven. Reizen om documentaires te maken is altijd een droom geweest voor mij die nu dankzij De Nieuwe Oost pop uitkomt en I love it! Na een paar dagen acclimatiseren raakte ik snel gewend aan het tempo van het land. Het was traag, maar eigenlijk heel prettig. Iedereen was super aardig en behulpzaam dus ik voelde mij snel thuis. Het was heel bijzonder om de thuis-landen van Jeangu, Xillan en Milaisa te zien.

#7 A week in the life of Isabelle

In deze vlog neem ik je de hele week mee op stap omdat ik allemaal toffe dingen deed. Ga je met me mee naar afspraken in Amsterdam en in de tourbus naar Antwerpen, of gewoon fijn op kantoor in Deventer.

#6 Werkvakantie Texel

Eind september reisden Vera Bon en ik (met wat moeite) af naar Texel om daar een weekje te werken en vakantie te vieren. Naast dat Vera werkte aan een tour en Isabelle aan No Way Back gingen we surfen, longboarden en aten we bij Gastropaviljoen XV, de beste strandtent op Texel. Verder nodigde we een heleboel gasten uit en verstuurden we Werkvakantie Post. Beleef deze week met ons mee en ontdek wat er nodig is voor een goede werkplek.

#5 Expositie Deventer Schouwburg

Jaarlijks maak ik voor de Deventer Schouwburg foto’s voor de brochure. Voornamelijk achter de schermen, maar ook portretten van medewerkers. In deze vlog laat ik je zien hoe dit in zijn werk gaat.

#4 Werkvakantie Oerol

Jaarlijks reizen mijn lief Freek en ik af naar Oerol om daar te werken (en natuurlijk vakantie te vieren). Dit jaar ging Vera Bon ook mee. In deze vlog laat ik je zien hoe zo’n werkvakantie van twee weken op het mooiste eiland van Nederland eruit ziet.

#3 Being Typhoon.. Every Day | The Final Chapter

Begin 2014 begon ik met het fotograferen van het tourleven van Typhoon en daarbij viel ik op het juiste moment in om zijn bizar snelle groei in de muziekwereld vast te leggen. In deze vlog blik ik terug op die tijd en de expositie “Being Typhoon.. Every Day” die daarop volgde.

#2 Tourlife pt. 1 | Jeangu Macrooy, Xillan & A Mili

In deze tweede vlog neem ik je mee op tour en geef ik je een kijkje achter de schermen bij de shows van Jeangu Macrooy, Xillan en A Mili. Ik vertel je over mijn nieuwe documentaire No Way Back en samen reizen we naast 2 clubshows ook af naar Zwolle voor het Bevrijdingsfestival Overijssel waar Jeangu, Xillan en Milaisa mij antwoord geven op de vraag wat vrijheid voor hen betekent.

#1 Boottocht | By The Ocean We Unite


In mijn eerste vlog neem ik je mee op een zeilboot van By the Ocean we Unite en vertel ik je over de documentaire die ik maak over Team Migaloo. Vaar samen met mij van Harlingen naar Terschelling en weer terug en wordt bewust van de Plastic Soup.