contact Isabelle Renate la Poutré
Contactpersoon
Isabelle Renate la Poutré

E-mail
jongvolwassen@lappoproductions.com

Telefoon
06 33 75 0000

Kantoor
Bagijnenstraat 9
7411 PT Deventer


Wie ben ik?

Ik ben Isabelle Renate la Poutré en ik maak documentaires, reportages en andere videoproducties. Ik woon in Deventer en dat is een enorm creatieve omgeving. Er wordt veel gedaan op het gebied van kunst en cultuur. Ik vind het heerlijk om in deze omgeving te werken.

Ik ben geboren in Bathmen in 1990. Na de middelbare school volgde ik de opleiding Multimedia Vormgeving. Tijdens deze opleiding kwam ik er achter dat je veel kan bereiken door het gewoon te gaan doen. In 2009 begon ik daarom samen met een aantal andere met het opzetten van burgerTV. Dat is het mediaproject van poppodium het Burgerweeshuis in Deventer waarbij concerten worden vast gelegd en interviews worden opgenomen. Daarvan wordt vervolgens een aantrekkelijk item gemaakt. Via die weg kwam ik erachter dat je er met alleen braaf de lessen volgen niet komt.

Ik werk als freelancer aan opdrachten voor klanten. Daarnaast zit ik vol met ideeën en werk ik graag aan eigen projecten, zoals filmportretten, documentaires en kleine projecten. Dit is op eigen initiatief of in samenwerking met anderen. In 2010 nam ik mijn eerste korte film op. Datzelfde jaar begon ik aan deze documentaire over FATA. In 2013 vloog ik naar India en Nepal om een reportage te maken over Tibetaanse Monniken. Meer informatie is te vinden in mijn portfolio.


Facebook Twitter

Mede mogelijk gemaakt door
ProductiehuisON
Burgerweeshuis


Voordekunst

Gemeente Deventer


Deltabeatsstudio 

Studio Wonder


De Pythia


Filmhuis de Keizer