nieuws


08 december 2014 | Volledige documentaire

JJullie hebben lang moeten wachten nadat jullie mij met al jullie energie, liefde en zelfs financiële bijdrage hebben gesupport om mijn debuut documentaire De weg naar Jongvolwassen over FATA af te maken. Maar nu is hij er! Bekijk hem hier:


14 mei 2014 | Officiële trailer

Jullie hebben een tijdje niets van mij gehoord, maar dat betekend niet dat ik stil zit. Ik ben druk bezig met allerlei dingen rondom de documentaire. En daarom heeft het lang geduurd, maar hier is hij: de trailer van De weg naar Jongvolwassen. Binnenkort meer nieuws rondom de documentaire en de release-datum.


16 augustus 2013 | Teaser 1.0


15 augustus 2013 | Radio

Het is inmiddels meer dan een maand geleden dat mijn crowdfundingproject geslaagd is. In de tussentijd is er een hoop gebeurd. Ik ben druk bezig geweest met de montage. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de première aardig op gang.

Ik krijg steeds onwijs leuke mails van verschillende mensen over hoe benieuwd ze zijn naar de documentaire. Ook in media wereld wordt steeds meer opgevangen dat ik aan de documentaire werk. FATA is steeds meer op de radio en ik was eergisteren te horen in het radioprogramma FunX. Dat interview kun je hier terug luisteren. Vanaf 1.05.40 is FATA in de studio en vanaf 1.36.00 ben ik telefonisch aanwezig.


12 juli 2013 | De Stentor

De Stentor
Mooi artikel in de Stentor door René Vordeman. Ik vertel over mijn werkwijze en ook Jonathan "Wanttiga" Tan van FATA is aan het woord. Klik op het artikel voor een grotere versie.


10 juli 2013 | Yes yes yes gehaald!

Yes yes yes ik heb het gehaald!! Iedereen onwijs bedankt, ik heb jullie vol gespamd met mijn project, maar jullie hebben het met liefde ontvangen en dat is te gek. Bedankt allemaal voor jullie support en voor het doneren en het delen totdat iedereen er gek van werd :-).

Ik zat net in opnames met Louis Bordeaux voor de documentaire dus ik zie het bericht nu pas. Ondertussen ontvang ik allemaal onwijs lieve en leuke felicitaties en ben ik heel blij! Alle extra donaties stop ik in een nog mooiere afwerking en een hele mooie premìere eind september in filmhuis de Keizer in Deventer.

Nogmaals dank jullie wel. Ik ga er een onwijs mooi product van maken waar Deventer en FATA trots op kan zijn!


9 juli 2013 | Deventer Post

Vandaag sta ik in de Deventer Post. Een leuk artikel waarin Jonathan Tan (Wantigga) verteld over de documentaire. Inmiddels heb ik nog maar 12% nodig en dan heb ik het gehaald. Ik heb nog 3 dagen om dat te halen. Doneren kan nog steeds hier.

Deventer Post
Het project dat in het artikel 'Ik en mijn camera' wordt genoemd heet eigenlijk Filmportretten


5 juli 2013 | Deventer Radio

Gisteravond was ik op bezoek bij Twanzichtkaart op Deventer Radio. Ik heb daar verteld over De weg naar Jongvolwassen en een oproep gedaan aan de luisteraars om te sponsoren. Want je kan nog 7 dagen doneren en ik zit op 83%. Het is erg spannend.
Deventer Radio

4 juli 2013 | Facebook

De weg naar Jongvolwassen zit ook op facebook. Vanaf nu post ik elke dag een foto op facebook van FATA. Zo krijgen jullie steeds meer een beeld van de documentaire. Verder blijf je via de facebookpagina up to date van al het nieuws rondom De weg naar Jongvolwassen. Like it? Like the facebookpage.


3 juli 2013 | Bathmense Krant

De krant uit mijn geboortedorp heeft het nieuws ook opgepakt. Vandaag stond er een artikel in de Bathmense krant. Inmiddels gaat het crowdfunden heel goed, inmiddels nog maar 17% te gaan.

Bathmense Krant


30 juni 2013 | Deventer Extra
Deventer Extra heeft een artikel geplaatst over De Weg naar Jongvolwassen en de crowdfunding bij Voordekunst. Het gaat goed, want we zitten al op 66%.

Bedankt iedereen so far! Doneren kan nog steeds op Voordekunst.nl
Deventer Extra


12 juni 2013 | Voordekunst

Na twee jaar filmen is de documentaire klaar om de afwerkingsfase in te gaan. Om deze afronding zo professioneel mogelijk aan te kunnen pakken, heb ik jouw hulp nodig. Het prachtige verhaal van FATA verdient het om goed in beeld te worden gebracht. Daarmee bedoel ik een professionele afwerking met goed geluid, toffe vormgeving en een mooie kleurcorrectie. Om dit voor elkaar te krijgen, zal ik de hulp van professionals moeten inhuren.

Help jij mij om de eindproductie van De weg naar Jongvolwassen te realiseren? Klik hier en wordt donateur!


Voordekunst


6 april 2013 | FATA Semi-Bekend fotoboek
Tijdens de Semi-Bekend Tour maakte ik een fotoreportage voor FATA en daar heb ik voor de herinnering een fotoboek van gemaakt. Thanks Jonathan Tan, Louis Bordeaux, Terry Kerbusch, Vedran Hadziavdic, Stefano Bouwhuis Wichet Seav, Kraantje Pappie en de rest van de crew!! Dit is alvast een voorproefje voor de documentaire ‘De weg naar Jongvolwassen’.
Bekijk hier de preview van 9 pagina’s. Het origineel heeft 100 pagina’s.

>


Facebook Twitter

Mede mogelijk gemaakt door
ProductiehuisON
Burgerweeshuis


Voordekunst

Gemeente Deventer


Deltabeatsstudio 

Studio Wonder


De Pythia


Filmhuis de Keizer