Tijdens onze vakantie in Nieuw Zeeland nam het Corona-virus land voor land de wereld over. Uiteindelijk ging alles in Nieuw Zeeland zo snel dat we niet meer terug konden. Dus nu zitten we hier. In Lockdown. We zijn gelukkig veilig, gezond en samen op een prachtige plek. Maar we zijn in een vreemd land en dat is soms best moeilijk. Dit met jullie delen vind ik spannend omdat ik mijzelf ook laat zien als het even niet zo goed met me gaat. Maar dit is nou eenmaal een situatie waarin niet alles fijn is en je hoofd overuren draait.. vanwege de toekomst, vanwege mensen die ziek worden en omdat je iedereen thuis mist. Dat zet je weer met beide benen op de grond.

Momenteel zijn we in afwachting van repatriëringsvluchten, de eerste vluchten staan al gepland en zodra we kunnen gaan we terug. Maar voor nu proberen we nog zoveel mogelijk te genieten van deze prachtige plek.

Stay safe lieve mensen!

#9 Lockdown in Nieuw Zeeland | De eerste 10 dagen